Zons ondergang.

Vorden Hackfort Route

Start: Parkeerplaats 200 meter ten Zuiden van "De Keuken Van Hackfort" Baakseweg 6 7251 RH Vorden.
Er zijn drie route's "Kasteelroute" Geel 1,5 KM. Veldenroute Rood 3,5 KM. Tichelmanroute Groen 5 KM.
De Tichelroute staat op de kaart hier onder, deze is goed onderhouden en loopt bij de koeien door de wei, waar de honden aangelijnd door heen mogen.
U kunt de moestuin bij Kasteel Hackfort gratis bezichtigen.

Het startpunt is ook te bereiken met de Buurtbus Wichmond , deze pendelt tussen trein station Zutphen en trein station Vorden.
Voor meer informatie kijk bij dorpsbelangwichmondvierakker .

Klik rechts boven op " print Route " om deze kaart en tekst uit te printen

Print deze kaart uit Google Earth Vorden Hackfortroute

Koetshuis brasserie ‘Keuken van Hackfort’.

In de onmiddellijke nabijheid van het kasteel staat het koetshuis, dat verbouwd is tot brasserie. Hier bevindt zich de ‘Keuken van Hackfort’. Bezoekers van het landgoed kunnen hier genieten van (biologische) thee of koffie, een gezonde maaltijd gebruiken, of hun vergaderingen plannen. Ook voor een meeting of congres is plaats. Behalve een gastvrij onthaal zullen bezoekers in de ‘Keuken van Hackfort’ ook allerlei informatie vinden over het landgoed.
De ‘Keuken van Hackfort’ kent werkplekken voor mensen die zorg vragen of die werken aan hun re-integratie in het arbeidsproces. Ze krijgen de mogelijkheid om vanuit hier zo mogelijk toe te groeien naar een reële arbeidsplaats in het maatschappelijke leven. Stichting Urtica De Vijfsprong, ‘Keuken van Hackfort’ en Natuurmonumenten werken in het Koetshuis nauw samen om ook deze doelstelling handen en voeten te geven.